Je proeft de ervaring

Gordebeke Catering

Sinds 1998

Bekijk onze buffetten

Zoals een festival behoort te zijn, lekker eten, lekkere drankjes en volop genieten. Ook hier hebben de koks weer al hun liefde gegeven in deze zalige gerechten.

2 broers stonden bij oma in de keuken waar oma lekkere gerechtjes aan het maken was, bij deze gerechten likten de broers hun vingers af. Met deze lekkere gerechten, het recept van oma zijn de gebroeders aan de haal gegaan met als resultaat dit heerlijk buffet.

Een smulpaap is een genotzuchtig mens, een fijn proever, een lekkerbek. Dit buffet is exclusief samengesteld voor de buikdienaren die houden van heerlijk eten.

Dit koud-warm buffet is voor de echte fijnproever. Een keur aan gerechten die speciaal voor u zijn geselecterd en doorontwikkeld tot culinaire hoogstandjes.

Een paradijs voor de stamppotliefhebber! Diverse bekende doch op unieke wijze bereide stamppotten, uiteraard aanevuld met een overheerlijk stukje bijpassend vlees.

De kracht van Italië, wie kent het niet. In de binnenlanden tref je in elk pitoreske dorpje een vriendelijk lachend oud vrouwtje op een stoel voor het huis, een auto die in Nederland al 20 keer afgeschreven zou zijn, een oud kerkje én de beste pasta's, stukjes vlees/vis en sausen van de wereld. Waar je ook bent in Italië, overal kun je geweldig eten. De kracht van Italië.

Een typisch Indisch buffet serveren? Dit Indisch buffet is een mix van gerechten uit diverse Indonesische streken die allemaal een eigen unieke keuken hebben.

De Oude Mediteriaan doet u denken aan de verre landen waar ze ontzettend lekker kunnen koken.

Kunt u het zich  voorstellen? De zon zakt langzaam tussen de eilandjes door in zee, het is avond in Griekenland. Het hoogtepunt van de dag staat klaar: een zeer uitgebreide maaltijd. Maar voor dit buffet hoeft u voor diezelfde beleving niet helemaal naar Griekenland, wij komen hem bij u thuis brengen!  

 Wil weet wat hij Wil, en dat laat hij zien in dit buffet. Het bestaat uit een vaste samenstelling koude gerechten, aangevuld met 2 soorten warm vlees naar keuze.

 De aanrader is een heerlijk compleet buffet voor een breed publiek. Het bestaat uit een vaste samenstelling koude gerechten, aangevuld met 2 soorten warm vlees naar keuze.

Het Deli Gourmetje bestaat uit een vaste samenstelling koude gerechten, aangevuld met 2 soorten warm vlees naar keuze.

Interesse?

Neem dan contact op via 077 465 3470 of onderstaand formulier:

 1. Naam*
  Ongeldige invoer
 2. Email*
  Ongeldige invoer
 3. Telefoonnummer*
  Ongeldige invoer
 4. Bericht*
  Ongeldige invoer