Je proeft de ervaring

Gordebeke Catering

Sinds 1998

2 broers stonden bij oma in de keuken waar oma lekkere gerechtjes aan het maken was, bij deze gerechten likten de broers hun vingers af. Met deze lekkere gerechten, het recept van oma zijn de gebroeders aan de haal gegaan met als resultaat dit heerlijk buffet.

Het bestaat uit:

 • Maasbreesch gehaktbrood gevuld met spinazie, ui, paprika en ei.
 • Gebakken schuitjes gevuld met brie en uien compote.
 • Bladerdeeg gevuld met zalm kruidenkaas en groene pesto.
 • Krielaardappel spiraal lolly met een zachte knoflook/bieslook saus.
 • Verse buffel mozzarellakaas spiesje met basilicum en cherrytomaat.
 • Rucola Parmaham palmboom( geserveerd staande in een weckpot ).
 • Cupido’s tomatenhartjes.
 • Mini tortilla’s met bonensalsa en avocado.
 • Lekker gemarineerd kipspiesje met Piri piri.
 • Ham perzik Wrap met kruidenkaas, gegrilde paprika en basilicum.
 • Tonijn salade wrap met grote alfalfa kiemen, remoulade, tonijn en dille.

Prijs per persoon: € 14,75
Minimale afname: 15 personen

Broodje van de maand
april 2019

Een wit stokbroodje met licht geroosterde Cajunkip op een frisse ijsbergsla getopt met Jalapeno mayonaise, jalapenos, tomaat en komkommer!

Online bestellen

di 2 april 2019 17:01

 
di 2 april 2019 16:55

Na de vele aanvragen door jullie, hebben wij speciaal voor jullie het volgende broodje toegevoegd aan de vaste bestellijst! πŸŽ‰πŸŽ‰ Het broodje van de maand Februari πŸŽ‰πŸŽ‰ Dit broodje heet vanaf nu Turijn en zal te vinden zijn onder het kopje mediterrane. Maar dit was nog niet alles!! Wij hebben speciaal voor jullie nog 2 toppers toegevoegd aan de vaste bestellijst! - Broodje Hamburg - Broodje Baarlo Ben je benieuwd wat er op de nieuwe broodjes zit?! Kijk dan snel op de bestellijst! www.deligourmet.nl/onlinebestellen. Is er een broodje wat jullie missen in de vaste bestellijst?! Laat het ons weten in de comments!! πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”

 
do 28 maart 2019 16:02

Een broodje met pit, de Chihuahua! Een knapperig wit stokbroodje met licht geroosterde Cajunkip op een frisse ijsbergsla getopt met Jalapeno mayonaise, jalapenos, tomaat en komkommer! Vanaf 1 april te verkrijgen via https://www.deligourmet.nl/onlinebestellen en dat voor slechts 3,95

 
ma 25 februari 2019 13:24

Direct na de carnaval hebben we weer een heerlijk broodje voor jullie in petto. Als we dan toch de heupen los hebben gesjoenkeld kunnen we in de carnaval sferen blijven. Maar dan op Jamaicaanse wijze! Broodje Jamaica - 3,95 Een heerlijk wit stokbrood met boter, ijsbergsla, gebakken kip, Jamaicaanse saus met ananas en taugé met daarop een plakje frisse komkommer en tomaat. te verkrijgen via ons online bestelsysteem vanaf dinsdag 5 maart! https://deligourmet.nl/onlinebestellen Wij wensen iedereen alvast 'ne sjoeëne vestelaovend en herinneren jullie eraan dat wij gesloten zijn van zaterdag 2 tot en met maandag 4 maart. Alaaf!

 
do 24 januari 2019 11:45

Vanaf 1 februari presenteren wij een echte topper als broodje van de maand. Deze moet je proeven, Ciabatta met truffelmayonaise, rucola, rosbief, Parmezaanse kaas en truffelchips! Te bestellen vanaf 1 februari voor slechts 3,95!