Je proeft de ervaring

Gordebeke Catering

Sinds 1998

Zoals een festival behoort te zijn, lekker eten, lekkere drankjes en volop genieten. Ook hier hebben de koks weer al hun liefde gegeven in deze zalige gerechten.

Het bestaat uit:

 • Noorse zalm spiesjes met verse limoen en dille.
 • Gepofte baby aardappel in schil spiesje met huisgemaakte tzatziki saus.
 • Pasta salade spiesje met tortelini, mozzarella, cherrytomaat en basilicum.
 • Cantaloupe meloen spiesje met parmaham en verse rozemarijn.
 • Easy peel garnaal gemarineerd in een Chili marinade en lente ui op een spiesje.
 • Karamel appel / druif / pinda spiesje
 • Pestotaart met zongedroogde tomaatjes ( plukbrood )
  Turks knoflook taart ( plukbrood )
 • Knakworsten taart in deeg met een tomaten salsa.
 • Mumbai kip spiesje opgerold met verse tuinkruiden.
 • Ossenworst helmpje met ei en cocktailsaus.

Prijs per persoon: €16,75 
Minimale afname: 15 personen

Broodje van de maand
april 2019

Een wit stokbroodje met licht geroosterde Cajunkip op een frisse ijsbergsla getopt met Jalapeno mayonaise, jalapenos, tomaat en komkommer!

Online bestellen

di 2 april 2019 17:01

 
di 2 april 2019 16:55

Na de vele aanvragen door jullie, hebben wij speciaal voor jullie het volgende broodje toegevoegd aan de vaste bestellijst! 🎉🎉 Het broodje van de maand Februari 🎉🎉 Dit broodje heet vanaf nu Turijn en zal te vinden zijn onder het kopje mediterrane. Maar dit was nog niet alles!! Wij hebben speciaal voor jullie nog 2 toppers toegevoegd aan de vaste bestellijst! - Broodje Hamburg - Broodje Baarlo Ben je benieuwd wat er op de nieuwe broodjes zit?! Kijk dan snel op de bestellijst! www.deligourmet.nl/onlinebestellen. Is er een broodje wat jullie missen in de vaste bestellijst?! Laat het ons weten in de comments!! 🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔

 
do 28 maart 2019 16:02

Een broodje met pit, de Chihuahua! Een knapperig wit stokbroodje met licht geroosterde Cajunkip op een frisse ijsbergsla getopt met Jalapeno mayonaise, jalapenos, tomaat en komkommer! Vanaf 1 april te verkrijgen via https://www.deligourmet.nl/onlinebestellen en dat voor slechts 3,95

 
ma 25 februari 2019 13:24

Direct na de carnaval hebben we weer een heerlijk broodje voor jullie in petto. Als we dan toch de heupen los hebben gesjoenkeld kunnen we in de carnaval sferen blijven. Maar dan op Jamaicaanse wijze! Broodje Jamaica - 3,95 Een heerlijk wit stokbrood met boter, ijsbergsla, gebakken kip, Jamaicaanse saus met ananas en taugé met daarop een plakje frisse komkommer en tomaat. te verkrijgen via ons online bestelsysteem vanaf dinsdag 5 maart! https://deligourmet.nl/onlinebestellen Wij wensen iedereen alvast 'ne sjoeëne vestelaovend en herinneren jullie eraan dat wij gesloten zijn van zaterdag 2 tot en met maandag 4 maart. Alaaf!

 
do 24 januari 2019 11:45

Vanaf 1 februari presenteren wij een echte topper als broodje van de maand. Deze moet je proeven, Ciabatta met truffelmayonaise, rucola, rosbief, Parmezaanse kaas en truffelchips! Te bestellen vanaf 1 februari voor slechts 3,95!